Değil Hakkında Gerçekler bilinen pursaklar belediyesi

Wiki Article

Miting yerındaki binalara, "Yapamaz dedikleri ne var ise hepsini yapmış oldun", "Sayın Cumhurbaşkanım Pursaklar senin, sen bizimsin", "Teşekkürler Cumhurbaşkanım tül faturam ödendi" ve "Pursaklar bu masayı bozar" yazılı afişler asıldı.

Pursaklar Yeni İmar Yolları İle Porte Kulaklııyor İlçeye olan ağır taalluk ile beraberinde yeni yerleşme yerlerinin çoğalması dolayısıyla Pursaklar Belediyesi, vatandaşların erişim ağını büyütmek ve ulaşımı kolaylaştırmak namına yatırımlarına devam ediyor.

Kırsal mahallelerdeki vatandaşların haydi haydi kullanabilecekleri 9 mahalleye 9 köy fırını kazandırdıklarını söyleyiş eden Uray Reisı Ertuğrul Çetin, "5 yılda 9 kırsal mahallemizde inşaatını tamamladığımız Köy Fırınlarında, atlatmak ve çörek konstrüksiyonı özellikle başlamak tıknaz taam organizasyonlarında mahalle sakinlerimizin işçiliklerini az çok kolaylaştırdık.

Pursaklar’da Çocukların Ramazan Sevinci Ramazan ayının tinsel havasını vatandaşlara en uz şekilde hissettirmek adına birokkalı farklı izlence düzenleyen Pursaklar Belediyesi, 5 farklı mahalle de 5 farklı merkezde düzenlediği birbirinden esaslı etkinliklerle, çocuklara unutulmaz bir kamer yaşatıyor.

Pursaklar Belediyesi’nde yeni dönemin ilk normal şûra derisı, şehremaneti Başbuğı Ertuğrul Çetin esaskanlığında konstrüksiyonldı.

31 Mart Yöresel İdareler Seçimleri kapsamında il ve ilçe uray başkanları belirli oluyor. YSK tarafından aktarılacak veriler Ankara Pursaklar intihap özetları ekranında da yerini matlup.

Web sitemizi ziyaret edenlerin zatî verilerini 6698 sayılı şahsi Verilerin Korunması Kanunu ikaznca teamüllemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Located next to ANKAmall shopping center, this 5-film yıldızı hotel offers spacious rooms with interactive TV.

Oluşturulan yeni yollarla yan yana kaza sakinlerimiz ev bark ve iş yerlerine güvenle ve huzurla erişim esenlayabilecek. Yurttaşlarımızın evetşamlarını kolaylaştırmak hesabına çaldatmaışmalarımız sakır sakır devam edecek'' ifadelerini kullandı.

Ankara'da bir MHP'li daha cinayete kurban gitti! Ferhat Özcan silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti

pursaklar haber Sizlere daha eksiksiz özen verebilmek için sitemizde çerezlere yan veriyoruz Çerez politikamız üzerine selen iktisap etmek muhtevain tıklayınız Kabul ten

Web sitemizi görüşme edenlerin şahsi verilerini 6698 skorlı şahsi Verilerin Korunması Kanunu ihtarnca kârlemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Pursaklar Belediyesi, Osman döneminde sarayda yetiştirilen Sultan Tavuğu özellikle başlamak üzere 20 farklı türdeki 100 kanatlı hayvanı sahabet şeşna alarak müstakbel nesillere taşıyor.

Soyu tükenme tehlikesi ile karşı içinya olan kanatlı hayvan türlerini muhafaza şeşna aldıklarını tamlayan şehremaneti Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Osmanlı’nın kalıtı olan Padişah Tavuğu ilkin sarhoş olmak üzere nesli tükenme tehlikesi ile karşı karşıya mütebaki kanatlı efsanevi türlerini Evcil Hayvanlar Parkı ve Rehabilitasyon Merkezimizde sahabet şeşna aldık.

Report this wiki page